Demo Discussion
Forum Config Examples Contributions Vulnerabilities
  Discussion forum about ELOG  Not logged in ELOG logo
icon5.gif   Logfile not registering entry numbers?, posted by Sergio Navarrete on Fri Oct 19 08:38:06 2018 
    icon2.gif   Re: Logfile not registering entry numbers?, posted by Andreas Luedeke on Fri Oct 19 13:08:30 2018 
       icon2.gif   Re: Logfile not registering entry numbers?, posted by David Pilgram on Mon Oct 29 14:26:28 2018 
          icon2.gif   Re: Logfile not registering entry numbers?, posted by Stefan Ritt on Wed Apr 1 15:57:27 2020 
Message ID: 68850     Entry time: Fri Oct 19 13:08:30 2018     In reply to: 68849     Reply to this: 68857
Icon: Reply  Author: Andreas Luedeke  Author Email: andreas.luedeke@psi.ch 
Category: Question  OS: Windows  ELOG Version: 3.1.3 
Subject: Re: Logfile not registering entry numbers? 

It looks like you've found a bug in ELOG. I've checked my elog.log and see that all NEW entry lines show "#0".

I've looked into the code: the message is written before the new entry is submitted, and only then the entry ID is defined.
For new entries one would need to make the logging print line later - but that would blow up the code.
The message IDs are correct for saving drafts and editing entries. I'll discuss with Stefan if that should be fixed.
 
Andreas
 
Sergio Navarrete wrote:

I have configured a logbook with the logfile on, but when a user replies to an entry the line logged goes

Date Time [User@IP] {Logbook} NEW entry #0

How can I make the #0 be the real entry number for the reply?

 

 

ELOG V3.1.4-80633ba