DRS4 Forum
  DRS4 Discussion Forum  Not logged in ELOG logo
Entry  Tue May 21 12:39:00 2013, Enrico Conti, mac osx 10.6 
    Reply  Tue May 21 13:25:41 2013, Stefan Ritt, mac osx 10.6 
       Reply  Tue May 21 17:45:05 2013, Enrico Conti, mac osx 10.6 
    Reply  Tue May 21 13:32:13 2013, Martin Petriska, mac osx 10.6 
       Reply  Tue May 21 17:48:45 2013, Enrico Conti, mac osx 10.6 
          Reply  Tue May 21 17:51:09 2013, Stefan Ritt, mac osx 10.6 
             Reply  Tue May 21 18:30:11 2013, Enrico Conti, mac osx 10.6 
             Reply  Fri May 24 17:58:07 2013, Enrico Conti, mac osx 10.6 
                Reply  Fri May 24 18:20:14 2013, Stefan Ritt, mac osx 10.6 
                   Reply  Sat May 25 12:45:46 2013, Enrico Conti, mac osx 10.6 
Message ID: 247     Entry time: Tue May 21 13:25:41 2013     In reply to: 246     Reply to this: 249
Author: Stefan Ritt 
Subject: mac osx 10.6 
> Hi,
> 
> I would like to use the DRS4 with my macbook pro running osx 10.6.8.
> I have installed the wxWidgets and the libusb-1.0 libraries and I am using the Linux code vers. 4.0.1. After
> compilation, the following errors come out:
> 
> ld: warning: in musbstd.o, file was built for unsupported file format which is not the architecture being linked
> (i386)
> ld: warning: in mxml.o, file was built for unsupported file format which is not the architecture being linked (i386)
> ....
> ....
> ld: warning: in main.o, file was built for unsupported file format which is not the architecture being linked (i386)
> Undefined symbols:
>   "_main", referenced from:
>       start in crt1.10.6.o
> ld: symbol(s) not found
> collect2: ld returned 1 exit status
> make: *** [drsosc] Error 1
> 
> 
> Do you have any idea on how to solve the problem ?? or maybe do you have a package working with osx 10.6 ? I
> remember to have seen, long time ago, a package that could work with 10.6 (or 10.5 ?), but I cannot find it now
> (but maybe I remember wrong).
> 
> Thanks for any help,
> 
> Enrico

Can it be that you have a old PowerPC MAC? I have no experience with that, but probably you have to adjust the Makefile
ans set some flags correctly for PPC instead of Intel.

/Stefan
ELOG V3.1.4-80633ba